Stalddøre i alle størrelser

Stalddøre til alle stalde i standard modeller eller individuelle størrelser. Dvs. at Ventisol altid kan levere i netop de dørmål og i de udførelser, som du har behov for.

Maksimal styrke

Da VEKA-profilerne er fremstillet i en kraftig godstykkelse, har dørene en utrolig styrke over for slag. Profilerne er forstærket med galvaniserede stålprofiler for maksimal styrke. Opbygningen med profilernes 5-kammersystem samt den dobbelte tætning bevirker, at der opnås en god isoleringsevne.

Stalddørene kan leveres i 70 mm eller 104 mm karmdimension i gennemfarvet hvid eller gennemfarvet grå og i 50 forskellige akrylfolie-farver, heraf 18 træstrukturer.

Høj kvalitet hele vejen igennem

Som standard leveres stalddørene med dørtrin af galvaniseret stål eller af alu, begge med en højde på 20 mm. Der er dog også mulighed for andre dørtrinsløsninger.

Stalddørene forsynes med 3-vejs justerbare aluhængsler med lakeret/eloxeret overflade. Dørlåsen er med falle og yderligere 4 lukkepunkter for maksimal tætning. Aludørgrebet er med fastmonteret langskilt, med eller uden dråbeformet cylinderhul. Cylinder kan tilkøbes.

Bemærk: På indadgående stalddøre ydes der ikke garanti for 100 % tæthed ved ekstreme vejrforhold.

Der kan også leveres murfalshængsler med yderligere ramme-fremspring, hvor rammen så kan åbne 180 grader.

Som indvendige døre leveres der også en prismæssigt billigere løsning, bl.a. med faste hængsler og ét lukkepunkt.

Bemærk: Indvendige stalddøre kan ikke bruges til udvendig brug i facaden.

Standardfyldningen er ensfarvet glat, monteret med eller uden termorude. Fyldningerne kan også udformes efter ønske, f.eks. med lodrette spor. Alle fyldninger har en høj isoleringsevne.

Se eksempler på stalddørs-udførelser nedenfor.

Vores forhandlernet består af de førende trælaster og byggemarkeder landet over. Find evt. din nærmeste forhandler her.

Menu