Service

Hvis du finder en fabrikations- eller materialefejl ved de leverede vindues- og dørelementer, som er dækket af vores garantiordning, forventer vi selvfølgelig at høre fra dig straks efter, at du har opdaget fejlen. Så vil vores servicemand hurtigst muligt sørge for at udbedre denne fejl.

Vi gør dog opmærksom på, at fejlagtig montage kan forårsage funktionsproblemer ved nye vinduer og døre, og hvis dette er tilfældet, vil vores servicemand selvfølgelig gerne hjælpe med at udbedre fejlen, men efterfølgende vil der blive sendt en faktura for forbrugt tid. For at undgå fejl og mangler, der kan opstå pga. fejlagtig montage, henviser vi til vores montagevejledning. Hvis du har spørgsmål til montagen, er du også altid meget velkommen til at ringe til os.

Plastvinduer og -døre er utroligt lette at vedligeholde, se mere om dette under punktet vedligehold. Hvis du dog synes, at dine ældre vinduer og døre trænger til det helt store servicetjek, hvor de kan blive renset med et specialplejemiddel for plastvinduer og -døre og hvor beslag og tætninger kan gennemgås og smøres, kan du bestille vores servicemand til dette. Allerede telefonisk kan vi give dig et prisoverslag, når vi informeres om omfanget af servicetjekket (f.eks. antallet af vinduer og døre) samt om den geografiske placering for serviceopgaven.

Reservedele

Vores servicemand kan selvfølgelig også bestilles til udskiftning af sliddele på ældre vinduer. Det vil sige de beslag, som gør, at du kan åbne og lukke vinduet eller døren – det kan være et slutblik, en låsekasse, et hjørnebeslag – eller et greb eller en cylinder, der er slidt op efter mange års brug. Hvis der sidder ventil i dine vinduer, kan det også være, at den udvendige del trænger til at blive udskiftet efter mange års vind og vejr. Ring gerne til os for en snak om prisen på de reservedele, som vil gøre dine vinduer og døre som nye igen.

Hvis du selv er fingersnild, kan du i de fleste tilfælde også udskifte reservedelene selv. Udskriv og brug evt. bestillingsformularen, så du husker alle de oplysninger, som vi behøver for at hjælpe dig med at finde ud af, hvilke reservedele, du lige netop mangler. Husk, at et foto – og gerne flere – altid hjælper os til at yde dig en god og hurtig service. Og glem endelig ikke, at du i vores åbningstid også altid er velkommen på vores fabrik i Vrå. Har du det udtjente beslag med, finder vi let et nyt til dig.

Menu