Grundlagt i 1982

Ventisol a/s blev grundlagt i 1982, da den produktion af staldvinduer, som en dyrlæge på Salling oprindeligt fik idéen til, blev overtaget og flyttet til Vrå. Det specielle ved dette staldvindue var, at det åbnedes indad, således at dyrene ikke blev udsat for unødigt træk. Og det gør de stadigvæk ikke, for den type staldvinduer bliver produceret den dag i dag – til gavn for dyr og landmænd i hele Danmark.

Moderne produktion

Men siden da har Ventisol a/s også udviklet sig til en moderne produktion af plastvinduer og –døre til bolig- og erhvervs/industriområdet – selvfølgelig til både nybyggeri og renovering. I produktionen sørger et topmoderne bearbejdningsanlæg og erfarne produktionsmedarbejdere for den bedste kvalitet og finish, og i administrationen har medarbejderne sammenlagt også flere årtiers erfaring fra vinduesbranchen.

Fusion i 2010

I starten af 2010 fusionerede Ventisol a/s med plastvinduesproduktionen hos ap facader a/s i Brønderslev. Med ”a” for aluminium og ”p” for plast har ap facader a/s siden 1983 produceret mange alufacader og plastvinduer og –døre, men med den geografiske afstand på kun 13 km imellem sig, fandt de fire ejere for de to virksomheder tiden moden til en fusion. Produktion og salg blev samlet i Vrå, og herfra betjenes eksisterende og nye kunder. Vinduerne og dørene bliver stadig produceret i det for kvalitet velkendte profilsystem fra VEKA, som begge virksomheder havde haft som leverandør i over 25 år og Ventisol nu i over 35 år.

Menu