Vinduer til ethvert behov

Hos Ventisol har vi en lang historie inden for moderne produktion af plastvinduer og -døre til både nybyggede og renoverede erhvervs- og industribygninger samt private boliger. Kvalitet, funktionalitet og professionalisme er tre ting, vi vægter utroligt højt, og vi sætter en ære i at levere et produkt, der i mange, mange år både har et flot udseende og en funktionalitet i særklasse.

Et økonomisk og miljømæssigt fremtidssikret valg

Men det er ikke blot udseende, kvalitet samt funktionalitet, vi vægter højt. Vores plastvinduer og -døre er økonomisk og miljømæssigt et fremtidssikret valg. Uanset hvilken model eller type af plastvinduer, du vælger til dit projekt, er de alle af danskproduceret kvalitet – produceret her på vor fabrik i Vrå. Endvidere arbejder vi med et helt enestående miljøkoncept fra produktionens start og til slutfasen. Her har råstoffet, PVC, afgørende fordele, da det både bidrager til en miljøskånende produktion og en energibesparende forarbejdning.

Spar tid på vedligeholdelse

Der findes endnu en fordel ved at montere plastvinduer og -døre. De kræver ikke megen vedligeholdelse, og du slipper helt for at tænke på en evigt tilbagevendende malings-proces. Ligeledes er der naturligvis nogle overvejelser, der er vigtige at gøre sig, da vinduer og døre typisk er en stor investering. Blandt andet skal du gøre op med dig selv, hvorvidt du ønsker, at dine vinduer skal være udad- eller indadgående, hvilken farve de skal have, og hvilket design du ønsker. Er du i tvivl om, hvilke plastvinduer og -døre, der vil være den bedste løsning til netop dine ønsker og dit behov, står vi altid klar med et godt råd og god assistance, så du er sikret den bedste løsning samt den bedste kvalitet.

Menu