Karnapper / udestue-elementer

  1. Hjem
  2. Bolig
  3. Karnapper / udestue-elementer

Karnap eller udestue?

Der kan være mange gode grunde til at få sat en karnap eller udestue på din bolig. Det kan være, du trænger til noget mere plads, noget mere lysindfald eller at du – populært sagt – gerne vil forlænge sommeren.

Karnapper består principielt af ganske almindelige plastelementer, der er koblet sammen med et tag, og du har mulighed for både at få vinduer – faste karme eller med opluk – og døre i din karnap. Hos os kalder vi det en karnap, når taget højst rækker 1 m ud fra murvæggen. En karnap leveres som regel samlet fra vores fabrik, parat til at montere på din sokkel.

Hvis størrelsen betyder, at vi er nødt til at begynde at tale om en udestue, er det igen ganske almindelige plastelementer, der monteres imellem skelettet (stålbjælker el.lign.). Måske ønsker du at få væggene i udestuen muret enten helt eller halvt, og plastelementer kan udgøre resten. Som tag kan du vælge at få f.eks. alutag, tagpap eller et teglstenstag, naturligvis alt efter, hvad der passer til huset. Til dette vil det være nødvendigt at involvere en entreprenør, der kan færdiggøre arbejdet.

Men ring til os med dine ønsker og tanker, og vi finder ud af, hvordan du kan få lavet din karnap eller plastelementerne til din udestue.

Menu