Terrassedøre

Ventisol a/s tilbyder flere muligheder for terrassedøre. Ens for dem alle er, at de er udført som rammedøre med glas og/eller fyldning, med farve og/eller sprosser, som du måtte ønske det. Ens for dem alle er også, at de betjenes med et terrassedørsgreb med friktionsbremse, der skal aktiveres fra lodret til vandret stilling for at åbne. På udvendig side af døren er der en fingerskål.

Du kan vælge at få en indadgående drejekip-terrassedør, hvor princippet er det samme som i et drejekip-vindue, eller du kan vælge at få en ind- eller udadgående terrassedør med en isoleret alubundskinne.

Drejekip-terrassedøren samt den ind- eller udadgående terrassedør med alubundskinne produceres i VEKA’s 70 mm SOFTLINE-system med karm i 70 eller 116 mm dybde. Begge systemer er ekstremt stabile 5-kammer-konstruktioner i høj kvalitet, som forener høje isoleringsværdier med nærmest ubegrænsede designmuligheder. I begge systemer er det muligt at isætte glas/fyldning i op til 42 mm tykkelse og dermed muligt at opfylde selv de strengeste krav til isoleringsværdierne.

Se de forskellige profilsnit for de forskellige typer terrassedøre nedenfor.

Menu