Facadedøre – indad- eller udadgående

Facadedøre kan være indad- eller udadgående. Ens for begge typer er, at de er udført som rammedøre med glas og/eller fyldning, med farve og/eller sprosser. Der findes utroligt mange muligheder for udformningen af en facadedør, og det er nærmest kun din fantasi, der sætter grænsen for, hvordan din nye facadedør kan komme til at se ud.

Facadedøren er forsynet med 4 lukkepunkter i grebssiden samt en falle/riglelås, hvor fallen er virksom ved normal betjening af døren. De øvrige lukkepunkter aktiveres ved at løfte grebet opad, og herefter kan døren aflåses.
Bemærk: Under ekstreme vejrforhold, f.eks. slagregn, er det på en indadgående facadedør også meget vigtigt at aktivere alle lukkepunkter for at sikre 100 % tæthed mod vand. Pga. dette brugerbetjente forhold ydes der ved indadgående døre ingen garanti mod vandindtrængning.

Facadedøren leveres færdig med en 6-stiftet cylinder med drejeknop på indvendig side og nøgle til udvendig side. Husk at fortælle os, om den samme nøgle skal bruges til flere døre, hvis du bestiller mere end én dør hos os.

Hos Ventisol a/s er begge typer facadedøre produceret med en isoleret alubundskinne i VEKA’s 70 mm SOFTLINE-system med karm i 70 eller 116 mm dybde. En ekstremt stabil 5-kammer-konstruktion i høj kvalitet, som forener høje isoleringsværdier med nærmest ubegrænsede designmuligheder. Der kan isættes glas/fyldning i op til 42 mm tykkelse, og dermed er det muligt at opfylde selv de strengeste krav til isoleringsværdierne.

Se de forskellige profilsnit for de forskellige typer facadedøre nedenfor.

Menu