Døre i høj kvalitet

Hos Ventisol har vi mange års erfaring med at producere døre – og naturligvis er de alle af den bedst mulige kvalitet. Uanset om du har brug for en facadedør, en kipskydedør, en terrassedør eller noget helt fjerde, så står vi klar til at løse opgaven. Vi har en lang historie inden for moderne produktion af forskellige typer af døre til diverse byggerier. Og det gælder både til det private hjem og til det industrielle byggeri.

En dør er ikke blot en dør. Naturligvis har alle døre det samme formål, men derudover er alt fra design, farve, type, funktionalitet m.m. forskelligt. Det betyder ligeledes, at der er mange vigtige overvejelser at gøre sig, når du skal bestille en ny dør.

Danskproduceret kvalitet

Derfor er det essentielt, at du har et stort fokus på, hvor døren skal være, og hvor iøjnefaldende du ønsker, den skal være. Fælles for vore døre er, at de alle er i danskproduceret kvalitet.

Miljø- og energibesparende

Hos Ventisol arbejder vi ligeledes med en miljøskånende produktion og en energibesparende forarbejdning. Det er også din garanti for, at produktionen af dine døre skåner miljøet på bedst mulige vis – så når du beundrer din nye, smukke dør, kan du gøre det med god samvittighed og samtidig gøre naboen lidt misundelig.

Er du ikke helt sikker på, hvilken type dør, der er den bedste løsning til dit byggeri eller din forestående renovering, så står vi altid klar med gode råd og en hjælpende hånd.

Menu