Luk op

Det er vigtigt, at der ikke sker misforståelser mellem dig og os, når det skal lægges fast, hvordan dine nye plastvinduer og -døre skal lukkes op – hvilken vej, de skal kunne åbnes.

Det er jo ikke ligegyldigt, om døren er ind- eller udadgående, om den åbner til højre eller om den åbner til venstre. Og ligesådan ved vinduer er den ene åbningsretning ofte mere praktisk end den anden - alt efter vinduets placering i rummet.

For at give den rigtige beskrivelse af vinduer og døres hængsling/slagretning skal du forestille dig at stå på den side af elementet, hvor hængslerne er synlige. Står du på indvendig side og du kan se hængslerne, er elementet indadgående - står du på udvendig side og du kan se hængslerne, er elementet udadgående. Sidder hængslerne i venstre side på den side, de er synlige, er elementet venstre ind- eller udadgående – sidder de i højre side, er elementet højre ind- eller udadgående.

Se også denne illustration:

Uanset, om elementet er ind- eller udadgående, er vore tegninger, når du modtager tilbud og ordrebekræftelse fra os, altid tegnet set udefra.