Velkommen til Ventisol a/s

Hos Ventisol har vi siden 1982 designet og produceret plastvinduer og -døre til bolig, stald og industri – til private og til erhverv – og det af højeste kvalitet. Vi er leveringsdygtige til både nybyggerier og renoveringer, så uanset om du bygger nyt, eller om du er gået i gang med et renoveringsprojekt, så er du sikker på, at vi kan levere.

Ventisols boligelementer er DVV-mærket (Dansk Vindues Verifikation). Det betyder, at både vores vinduer og yderdøre til boliger er produceret efter De Tekniske Bestemmelser for DVV. DVV-mærket er din garanti for, at både vinduer såvel som yderdøre kan klare det danske klima i mange år og ikke bukker under for sne, frost og regn. Hvert produkt er forsynet med en synlig DVV-mærkat, så du er sikker på, at du har fået et kvalitetsrigtigt produkt.

Ventisol a/s er et fremtidssikkert valg

Når du køber plastvinduer og -døre ved Ventisol a/s, så har du taget et fremtidssikkert valg. Det skyldes, at vores vinduer og døre både er miljøvenlige og samtidig gode for din økonomi, da vi producerer kvalitetsrigtige produkter, der holder træk og kulde ude. Du er garanteret et produkt, der holder i rigtigt mange år.

Hos Ventisol gør vi altid vores ypperste for at producere vinduer og døre i topklasse, hvad enten du har brug for boligelementer til din villa eller måske nye vinduer eller døre til stalden. Det betyder ligeledes, at vi altid har dig og dine behov i fokus, så du får den perfekte skræddersyede løsning.

Er du i tvivl om, hvilke vinduer og døre, der er mest hensigtsmæssige til din bolig eller ejendom, så er du altid velkommen til at kontakte os – hos os er du sikker på den bedste vejledning.

Vi støtter

Følg os her og få et indblik i vores hverdag
samt nyheder og gode tips

   

 

Links

Indbrudssikring?
Se mere her!

Bæredygtigt og energirigtigt
Se information fra Vinduesindustrien her!

Der er penge at spare ...
Se information fra Vinduesindustrien her!

DVV - Dansk Vindues Verifikation
Se her, hvad det betyder for dig som kunde!
 

Vinduesindustrien
Medlem af Vinduesindustrien.

Dansk Byggeri
Medlem af Dansk Byggeri og Byg Garanti.